‘Jackson had traag sperma’

Debbie Rowe, de draagmoeder van Michael Jacksons kinderen, heeft onthuld dat zijn kinderen door een anonieme zaaddonor zijn verwekt. Jacksons zaad zou destijds te traag geweest zijn om haar eicellen te bevruchten.

De twee hebben tijdens hun huwelijk, dat overigens ook dikke nep was, zelfs nooit seks gehad. Logisch, wij verdachten Michael er al langer van, dat hij uit elkaar zou vallen wanneer hij zich zou inspannen.

“Michael was net gescheiden van Lisa Marie, voelde zich eenzaam en wilde kinderen. Toen heb ik hem mijn baarmoeder aangeboden. Ik was slechts het ‘vervoermiddel’. Het was niet Michaels zaad. Ik werd er voor betaald en ging verder met mijn leven. Ik weet dat ik mijn kinderen nooit meer zal zien.”

Overigens hoeft Rowe haar kinderen niet terug. “Ze kunnen in de stront zakken. Ik heb geen band met ze, Ik zou een slechte moeder zijn. Mijn dieren zijn mijn kinderen.”

Dan is de zaak over de voogdij van Jacksons weeskindjes ook direct opgelost of er moet nog een anonieme zaaddonor om de hoek komen kijken…

Welke Jackson complottheorie geloof jij?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Jackson had traag sperma’

  1. Pingback: ‘Debbie Rowe ook geen moeder kids Jackson’ | Hoax

  2. Pingback: Big MJ hoax: De kinderen van Michael Jackson | Hoax

  3. Pingback: ‘Bodyguard Michael Jackson vader van Blanket’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>