Patrick Swayze: “Ik leef!” (foto)

Patrick Swayze is niet dood. Dat hebben woordvoerders van de acteur laten weten, nadat hij voor de zoveelste maal was doodverklaard.

Op zich geen slechte gok, Swayze is een tijdje in behandeling voor alvleesklierkanker. Maar reageert goed op zijn behandeling. “Patrick Swayze is in leven, hij maakt het goed en geniet van zijn leven”, aldus een woordvoerder. Al is hij wel flink afgevallen. (foto)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>