‘Karst T. dubbelganger Robert de Niro’

Niet alleen de aanslag op de koningin maar ook het uiterlijk van de dader Karst T. vertonen opvallende gelijkenissen met de film ‘Taxi Driver’. Zelfs het uiterlijk van de twee hoofdpersonen is hetzelfde, beiden hebben ze hun haar in een hanenkam geschoren. (zie foto)

Ook droeg hij graag opgerolde broeken en hoge zwarte laarzen. Was de psychopathische hoofdrolspeler een voorbeeld voor Karst T?

In de psycho-thriller (4 oscarnominaties), van regisseur Martin Scorsese 1975 speelde Robert De Niro de Vietnam-veteraan Travis Bickle. Hij is eenzaam en depressief, zijn enige vriend: is zijn dagboek. Omdat hij niet kan slapen, rijdt hij ‘s nachts met een taxi door de stad. Hij ziet overal alleen “vuil” en verdorvenheid in en wil de dood van de presidentskandidaat, maar deze aanslag mislukt. Net als de aanslag op Koninginnedag van dubbelganger Karst T.

Wat vind jij?

Karst T. dubbelganger Robert de Niro?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Karst T. dubbelganger Robert de Niro’

  1. Pingback: ‘Karst Tates was beveiliger Willem-Alexander’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>