NOS Journaal: OBAMA GEVANGEN GENOMEN

Volgens suggestieve beelden in het NOS Journaal zou de Amerikaanse president Obama gevangen zijn genomen door gevangenbewaarders van Guantanamo bay. De bewaarders lijken in opstand gekomen omdat zij met de sluiting van het oorlogsgevangenenkamp hun baan kwijt zullen raken.

Obama wordt door de gevangenbewaarders blootgesteld aan alle omstreden verhoormethoden, zoals waterboarding, waarbij mensen het gevoel krijgen dat ze verdrinken.

Het bericht zou gisteren in versleutelde vorm door verschillende journaals wereldwijd zijn vertoond. Logisch, het zou in dit stadium gevaarlijk zijn concrete details over de ontvoering van Obama te openbaren. Toch vond de Amerikaanse regering dat dit brekende nieuws niet kon ontbreken in de diverse nieuwsuitzendingen. Kijk hier naar de beelden van de nieuwsuitzending van gisterenavond.

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>