´Hema en Kruitvat verkopen partydrug´

Engelse jongeren hebben ontdekt dat je van goedkope cosmetica ook een flinke boost kan krijgen. Ze gebruiken make-up remover, met het bestandsdeel het bestanddeel butyrolactone, beetje mengen met frisdrank, en je hebt dezelfde roes als bij GHB. Dat blijkt uit onderzoek van de Belgische krant Het Laatste Nieuws en de VRT.

Niet echt zonder gevaar, deze zelfde make-up remover bevat namelijk ook industriële alcohol en antivries. En deze zijn niet zo prettig voor inwendig gebruik. Maar wat geeft het, GHB is dat tenslotte ook niet.

Beide winkelketens laten weten dat ze de producten nog niet uit de rekken te zullen nemen. Je kunt dus nog even inslaan voor het weekend.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>