Powned een 1 aprilgrap?

UPDATE: 1 aprilgrap over Powned was een 1 aprilgrap. Kortom: Powned gaat gewoon door.

Verwarring alom. GeenStijl beweert op haar site iedereen in het ootje genomen te hebben. Zou Powned er dan helemaal niet komen? ,,Kikker in je bil. U bent er allemaal ingetuind. Met boter & suiker er in. Lekker puh. Gefopt”, meldt de site.

,,Ja mensen, die dikke, die hoorde bij ons. Vond-ie humor. Kostelijk overigens hoe iedereen het spel meespeelde.” Met die dikke zou Telegraaf-hoofdredacteur Sjuul Paradijs bedoelt worden, die in februari de nieuwe omroep Wakker Nederland lanceerde. Wat er nu van Powned gaat komen, of niet, wordt vervolgd.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Powned een 1 aprilgrap?

  1. Pingback: 1 APRIL: De 10 beste aprilgrappen van 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>