Kinderarbeid: lekker goedkoop!

Ten tijde van crisis wordt alles aangegrepen om geld te besparen. Zo laten scholen hun kinderen zwaar werk doen want dat bespaart geld. Alphen aan de Rijn trapte af, maar scholen door heel Nederland zullen aan dit project meedoen. Aldus het Jeugdjournaal, op 1 APRIL!

Werken in een bejaardenhuis, auto’s wassen en vuil ophalen. Met het geld dat de kinderen hiermee verdienen, kan hun basisschool een fantastische school blijven, aldus kinderklusjes.nl. Met het geld dat de leerlingen verdienen, blijft de school uit de schulden en hoeft de conciërge niet ontslagen te worden. Dat wordt een slapeloos nachtje voor alle basisschoolkinderen…

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kinderarbeid: lekker goedkoop!

  1. André de Hooge

    Als dat voor een goed doel is en de kids nog eens wat leren qua verantwoordelijkheid; why not????

      /   Reply  / 
  2. Pingback: 1 APRIL: De beste Jeugdjournaal aprilgrappen | Hoax

  3. Pingback: 1 APRIL: De beste aprilgrappen uit het Jeugdjournaal | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>