Bergpoetser worden in Zwitserland

Leuk leuk, RTL Boulevard gaat op de Jeugdjournaal-tour. Daphne Deckers kondigde aan dat vrijwilligers kunnen gaan bergpoetsen in Zwitserland, want al die vogelpoep op de berg is natuurlijk maar niks. Wil jij deze zomer ook als vrijwilliger bergen poetsen in Zwitserland?

De site verwijst je door naar een niet-bestaande website. Gelukkig had Albert Verlinde in de uitzending zelf al verklapt dat dit toch echt wel een 1 aprilgrap zou moeten zijn. Flauw hoor, grapjes verklappen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bergpoetser worden in Zwitserland

  1. Pingback: De 10 beste aprilgrappen van 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>