Zoals we al dachten: tractorband De Graafschap 1 aprilgrap

Niet dat we er in waren getrapt, maar toch even voor alle duidelijkheid: Het plan om het nieuwe stadion van De Graafschap in de vorm van een tractorband te bouwen, was een 1 aprilgrap van het Duivense bedrijf Licotec. De commercieel directeur Henk Bloemers van De Graafschap heeft dat toegegeven.

Volgens Bloemers neemt Licotec het plan inmiddels zelf wel serieus. De commercieel directeur van De Superboeren vindt het op dit moment niet meer dan een mooi idee. Bloemers wijst er op dat De Graafschap nog niet eens locatie heeft waar het nieuwe stadion zou moeten komen. We vonden het al een sterk verhaal…

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zoals we al dachten: tractorband De Graafschap 1 aprilgrap

  1. Zo

    is het dan 1 april dan?

      /   Reply  / 
  2. ZA

    applaus. hulde. oh wat zijn jullie goed.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>