Wilders burgemeester Den Helder?

Tja, als je over iemand grappen kunt maken, dan is het wel over PVV-politicus Geert Wilders. Dagblad De Pers kon het dan ook niet laten om deze blonde filmmaker als onderwerp van hun 1 april-grap te kiezen. Ze gooiden het over een verrassende boeg: Wilders zou de nieuwe burgemeester van Den Helder moeten worden. Zelfs premier Balkenende maakt zich er sterk voor, aldus de gratis krant.

Dat Wilders nu juist in de Tweede Kamer in de peilingen op een enorme zetelwinst staat, maakt volgens de krant niks uit. Wilders zou genoeg hebben van al die bodyguards om zich heen en op zoek zijn naar een wat rustigere bestuurlijke functie. Goed verhaal De Pers, proost!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wilders burgemeester Den Helder?

  1. Pingback: 1 APRIL: De beste aprilgrap van 2009 | Hoax

  2. Pingback: 1 APRIL: De beste aprilgrappen uit de politiek | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>