Dopingcontrole bij schaakwedstrijd: 1 april

Dit jaar lijken de 1 april-grappen allemaal nog voor de jaarlijkse grapdag uit te komen. Zo ook de grap dat er bij een schaakwedstrijdĀ op 23 april 2009 in Elburg een dopingcontrole zou plaatsvinden. Hilariteit, paniek en chaos bij de schakers tot gevolg. Grappenmaker Willem van der Hulst van de Oostelijke Schaakbond kon het niet langer aanzien en biechtte nog voor 1 april op dat hij een 1 april-grap had uitgehaald.

,,Deze 1-aprilgrap heeft een te grote impact en dat heb ik onderschat. Het spijt me”, aldus de grappenmaker. De schakers kunnen dus weer gerust hun spierversterkers nemen, dat de beste maar moge winnen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dopingcontrole bij schaakwedstrijd: 1 april

  1. Pingback: 1 APRIL: De beste aprilgrap van 2009 | Hoax

  2. Pingback: 1 APRIL: ‘Metselkampioenschap 2011 moet dopingvrij’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>