Eva Jinek schikt haar borsten (YouTube)

Als journaallezeres wil je je beste beentje voor zetten. Eva Jinek zet het liefst haar twee ‘beste beentjes’ voor. Vlak voor het Journaal doet Jinek nog even haar laatste check, zit mijn haar goed? Borsten vooruit? Bovenste knoopje los…

Alleen deze keer had de blonde nieuwslezeres niet door dat de camera al aanstond. Bekijk hier de beelden. (vanaf 0:28 komt Eva in beeld.)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eva Jinek schikt haar borsten (YouTube)

  1. Pingback: Eva Jinek blijft voorleesmeisje | Hoax

  2. Marc Geilenkirchen

    Nou, ik vind die Eva Jinek echt wel een mooie meid hoor. Gisteren (15.12.2010) zag ze er weer super uit – alleen haar haar zou wat mij betreft weer kort mogen. Dan kun je bovendien wanneer ze weer eens bloost ook haar hals en nek beter zien wanneer die wat rossig wordt …. Volgens mij heeft ze een heel mooi huidje, mooi glanzend haar, een mooi gebit, mooie niet al te grote borsten en sowieso een mooi figuurtje. Een mooie meid dus! Ik hoop dat ze niet in de Playboy gaat – op die manier blijft er wat meer voor de fantasie over!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>