Atlantis gevonden op GoogleEarth

Onderzoekers hebben op de digitale zeeplattegrond van Google een merkwaardig strepenpartroon gespot.

De verzameling perfecte rechthoeken bevinden zich op de bodem van de Atlantische Oceaan, op zo’n 1.000 kilometer van de kust van Marokko. En heel toevallig precies op dezelfde plek die de Griekse filosoof Plato aanwees als mogelijke locatie voor Atlantis.

De lijnen op de bodem zijn te symmetrisch om door de natuur gevormd te zijn. Door de jaren heen zijn er talloze theorieƫn over de ligging en het bestaan van Atlantis verschenen. Volgens Plato verdween het rijk ongeveer 9500 voor Christus door een zondvloed. Bekijk het zelf op GoogleMaps!

Wij vinden deze ontdekking vast fascinerend en zijn benieuwd of hiermee het Atlantis raadsel voorgoed kan worden opgelost. Wat denk jij? Volgens Google is het een hoax en zijn de lijnen een soort storing in de sonar apparatuur van de apparatuur die gebruikt is om de zeebodem in kaart te brengen.

Wat denk jij?

Hoe komt het strepenpatroon op de bodem van de Oceaan?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Atlantis gevonden op GoogleEarth

  1. Davy

    Als je ‘Atlantis’ intypt bij die zoekfunctie in Google Earth, komt er inderdaad een tekentje met de naam Atlantis midden in dat vreemde patroon te staan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>