Huwelijksaanzoek Glazen Huis blijkt een grap

Het huwelijksaanzoek dat een 21-jarige Belg in de Belgische versie van Serious Request deed, blijkt een grapje te zijn. Het aanzoek was een weddenschap, waarbij ook de verloofde en haar ouders in het complot zaten. Het publiek en de dj’s van Studio Brussel stonken er met open ogen in.

Guy Junior Stevens uit Zellik, heette de bedrieger die op de knieën ging. Zijn meisje liet even later via de telefoon weten dat ze haar ja-woord had gegeven. En er klonk een luid gejuich vanaf het plein in Gent.

Een paar dagen later blijkt het aanzoek een misselijke grap. Die het stel in scène had gezet omdat ze op de radio wilde komen. Met het weddenschap over de ruggen van de vastende dj’s en daarmee alle vluchtelingen wereldwijd, eiste het mediageile duo alle aandacht op.

Het huwelijksaanzoek was goed voor veel reactie’s. Het verloofde koppel kreeg talrijke gelukswensen. De bedriegers hebben ondertussen aan iedereen die het geloofde hun verontschuldigen aangeboden.
Wij feliciteren de het paar met hun gewonnen kratje pils, dat ze voor het volbrengen van de weddenschap van hun meten kregen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huwelijksaanzoek Glazen Huis blijkt een grap

  1. rub&

    Joh, heeft vast juist voor heel veel extra PR en dus centjes voor de vluchtelingen gezorgd. Dat ‘misselijkmakende’ valt dan heus wel mee…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>