Nep-Mandy chanteert webpedo’s

In het dagelijkse leven heet hij Mitchell, maar op de chatsites van TMF en MSN geeft hij zich uit voor de jonge naïeve Mandy, veertienjarige Lisanne of de vroeg rijpe Stacey.

Met deze nepprofielen verleidde hij op seksbeluste pedo’s om voor de webcam hun piemel te laten zien of zichzelf af te trekken. Altijd kwam op dat moment toevallig Mandy’s oudere broer haar kamer op. Hij had alle beelden opgenomen en opgeslagen:

“Als onze ouders erachter komen wordt het politiewerk”, was zijn waarschuwing. De viezerik kon dus maar beter twee- of driehonderd euro overmaken, als hij niet wilde dat alles bekend werd gemaakt aan familie en (Hyves-)vrienden.”

Op deze manier perste de eenentwintigjarig Mitchell tientallen mannen af. Het geld gaf hij aan zijn ouders, omdat deze hun huur niet meer konden betalen, ook ging hij ervan regelmatig uit eten bij de snackbar om de hoek.

Uiteindelijk viel Mitchell door de mand, volgende week moet hij voorkomen. De officier vindt dat hij minimaal anderhalf jaar de cel in moet, waarvan zes maanden voorwaardelijk.

Wij denken dat de speurneuzen van de politie nog wat van deze jongen kunnen leren, sterker nog, ze zouden hem een baan aan moeten bieden. Deze lok-tiener zou het erg goed doen als collega van de lok-oma, lok-homo, lok-fiets en lok-loverboy.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nep-Mandy chanteert webpedo’s

 1. jeffrey

  ik haat pedos!!,

  wrm?? wel wel, ik zal eens heel snel vertellen.
  ik ben niet goed in nederlands maar ik wel heel goed schrijven

  pedo’s horen niet thuis op deze wereld!!, als ze kinderen lastig vallen en ze worden betrapt dan moeten zij niet naar de gevangenis, maar moet de piemel weggesneden worden, dat is mijn meningk!

    /   Reply  / 
 2. Linda

  Een pedofiel krijgt voor het verkrachten van een kind 2 maanden tuintjes schoffelen. En deze jongen die niemand lichamelijk pijn doet krijg anderhalf jaar. Hoe krom is deze wereld.

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Hij wordt gestraft voor het afpersen van geld. Hij had beter met zijn beelden naar de politie kunnen gaan.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>