Geile Hollanders betalen €160 voor pasteitje

'Breaking news' in de Indiaanse krant Hindustan Times! De krant kopt met eena artikel over twee domme oversekste Hollanders die zo "gek waren" om 10.000 roepiah, ofwel 160 euro (ik schrijf: honderdzestig euro!) te betalen voor vier pasteitjes met een magische en seksueel stimulerend kruidenmengsel.

De Kaaskoppen waren tijdens hun vakantie op een markt en wilden pittige pasteitjes kopen. Volgens de liegende verkoper van het stalletje waren zijn 'samosas' gevuld met kruiden en aardappel heel speciaal: ze zouden seksueel stimulerend zijn. En toevallig hadden onze landgenoten net zin om goed van bil te gaan.

Na het eten van de pasteitjes bleven de seksuele prikkels echter uit. De twee voelde zicht goed genaaid en deden beklag bij een politieagent, die het 'wisselgeld' van 9.990 roepia terughaalde bij de verkoper.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>