Katt Williams en Lil Wayne dood?

“De Amerikaanse rapper, comedian en acteur Katt Williams is omgekomen bij een vliegtuigongeluk”, aldus een kort tekstbericht dat vanaf vrijdagavond rondzingt op diverse fora. Ook zijn er geruchten dat zijn collega, rapper Lil Wayne is neergeschoten.

Katt en Lil zijn niet de enige bekende Amerikaan die onverwacht het leven laat, ook Tom Cruise, Tom Hanks en Oprah Winfrey stierven allen onlangs zeer plotseling. Laten we hopen dat ze het daarboven gezellig hebben.

Inmiddels hebben Katt en Lil al laten weten springlevend te zijn, sluiten dus maar weer die condoleanse registers.

Lees ook: Tom cruise dood na val van klif

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Katt Williams en Lil Wayne dood?

  1. Pingback: Stiekem toch niet dood | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>