Wat deed Ashley fout?

Tip voor alle Amerikaanse aandachtsvragende bakvissen die ook graag een Ashley Toddje willen doen. Doe niet zo dom als Ashley, kerf in plaats van de B van Barack een O van Obama in je wang, deze ziet er namelijk hetzelfde uit in de spiegel! Filmpje…

Lees ook:
Officieel: Ashley Todd is liegbeest
Obama fan kerft B in wang McCain kiezer

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wat deed Ashley fout?

  1. jaccojacco

    dom wijf!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>