Baan met tatoeage op je voorhoofd

Twee mannen uit Indonesië zijn er vol ingetuind. Een grappenmaker beloofde hen een nieuwe baan als zij een draak op hun voorhoofd lieten tatoeëren. De twee zouden werk krijgen als vertegenwoordiger, maar kwamen er toen de tatoeage was gezet achter dat de baan helemaal niet bestond.

Nogal dom zou je zeggen, maar de twee believers verklaren dat ze na het aanbod geheel
in trance waren en zonder veel protest de naalden in hun gezicht lieten zetten. Volgens de politie staat het incident niet op zichzelf, in de afgelopen maanden kwamen al verschillende andere mannen vertellen te zijn opgelicht.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baan met tatoeage op je voorhoofd

  1. André de Hooge

    Ambtenaar???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>