8-jarig meisje gaat McCain vergiftigen

“McCain is een leugenaar!”, dat zegt de 8-jarige Amily Anderson
en daarmee is ze de natte droom van Obama. Dit kleine meisje zal er alles aan
doen om hem president te maken en zijn tegenkandidaat McCain zwart te maken.

Met het geld dat ze ophaalde met de verkoop van koekjes heeft ze zendtijd gekocht om een anti-McCain spot uit te zenden. McCain moet dood en Amily wil daar alles aan doen, al moet ze hem zelf vergiftigen met haar homemade cookies.

“Ik weet niet waar ze het vandaan haalt”, aldus haar ‘onschuldige’ moeder. Wij weten immers dat het een vette HOAX is. Het filmpje komt van de satirische site Union News Network. De Telegraaf en Sp!ts zijn inmiddels ook wakker en hebben het bericht van hun websites verwijderd. Maar gelukkig hebben wij de beelden nog wel!


Precocious Youngster Sells Cookies To Buy Attack Ad

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>