Bigfoot apenpakje op eBay

Voor wie nog een leuk kostuum zoekt voor Halloween. Het bevroren apenpak waarmee Autoverkoper Rick Dyer en voormalig politieman Matt Whitton de
hele wereld voor de gek hielden is te koop op eBay.

Het Amerikaanse tweetal toonde enige tijd geleden beelden van een ingevroren apenpak en claimde een levensgrote en monsterlijke aap te hebben gevonden. Ze hadden het ingevroren waardoor het ‘echt’ leek. Het harige monster bleek in werkelijkheid een carnavalskostuum dat de mannen op internet hadden gekocht.

In het eerste geval hadden de aanstichters flink wat lol van hun grap. Voor televisie-interviews kregen de mannen dik betaald en het duo wist zelfs enkele tienduizenden dollars binnen te slepen voor een
vervolgonderzoek. Maar toen de waarheid kwam was het over met de pret. Matt Whitton raakte zijn baan als politieagent kwijt en de schadeclaims stapelen zich op. En daarom hebben deze grappenmakers waarschijnlijk cash nodig.

Het verkleedpakje staat inclusief ijs en vriezer hier te koop, bieden maar!

Lees ook: Apenpakje doet 2 ton dollar

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bigfoot apenpakje op eBay

  1. Pingback: Best hoax ‘08: Ingevroren Bigfoot is apenpakje | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>