Gelekt songfestivallied Waylon en Ilse DeLange blijkt hoax

Geef maar toe, als je het gehoord hebt geloofde je het vast ook. 3FM-dj Giel Beelen draaide woensdagochtend het nummer waarmee Ilse DeLange en Waylon aan het Songfestival mee zullen doen in zijn programma. Of tenminste, dat zei hij… “Hoe ik eraan kom, dat moet je nooit weten”, zei Beelen over de opname. “Ik weet het niet, hoor. Ik weet niet of we het met dit nummer gaan halen.”

Bron: sxc.hu

Later meldde de TROS namelijk dat de versie van Calm After The Storm die Giel draaide, helemaal niet het nummer is waarmee Waylon en Ilse naar het Songfestival gaan. Dat meldde Nu.nl woensdag.

Geintje natuurlijk

Het bleek een geintje van de dj. “Ze zijn dat hele ding zo aan het hypen overal, dus ik dacht: laten we even iets doen”, vertelde hij. Woensdagavond presenteerden Ilse DeLange en Waylon alias The Common Linnetts hun inzending voor het Eurovisie Songfestival officieel tijdens De Wereld Draait Door op Nederland 1.

Donderdagochtend wordt het liedje voor het eerst op de radio gedraaid tijdens een speciale uitzending van De Gouden Uren op Radio 2.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>