Facebook gaat drie dagen offline eind februari

Ja hoor, er gaat weer een Facebook-hoax rond. Heb jij ‘m al voorbij zien komen? Zowel in het Nederlands als in het Engels wordt op een afbeelding gewaarschuwd dat Facebook eind februari 3 dagen offline gaat voor onderhoud. Mensen moeten het plaatje delen, zodat iedereen op de hoogte is.

Maarre, even blijven opletten mensen! Op het plaatjes staat dat Facebook op 29, 30 en 31 februari offline gaat. En dat klopt nog ook… want die dagen bestaan helemaal niet! Februari loopt dit jaar maar tot de 28e. Het bericht ging de afgelopen twee jaar ook al rond op sociale media, maar mensen trappen er nog steeds in.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>