Filmpje met man die 29 artiesten nadoet is nep

Je hebt ‘m vast voorbij zien komen, het filmpje van Rob Canter. In een paar minuten hoor je ‘m 29 verschillende bekende figuren nadoen, spot on! Het filmpje werd miljoenen keren bekeken. Onder andere Cher, Bob Dylan en Shakira komen voorbij maar ook Kermit en Gollum.

Maar als ‘t te mooi lijkt om waar te zijn… Dan is het dat meestal ook. Rob heeft inmiddels laten weten dat ie stemacteurs heeft gebruikt voor het filmpje en dat ze het later in elkaar geflanst hebben. Maar zelf playbackt Rob dus gewoon. Hoax! Maar wel vet gemaakt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>