‘Gelekte beelden’ nieuwe Star Wars filmset miljoenen keren bekeken

Het is een mooi verhaal: je landt met je vliegtuig op Frankfurt Aiport en ziet door dat kleine raampje opeens de filmset van de nieuwste Star Wars film! Ene ‘Frank Wunderlich’ doet hard z’n best om dat ons met een filmpje te laten geloven. Miljoenen mensen hebben zijn creatie inmiddels al bekeken.

Het filmpje is uiteraard een hoax, meldt The Guardian, maar het is wel cool gemaakt. Experts denken niet dat het om een marketingstunt gaat. Star Wars Episode VII wordt pas eind 2015 in de bioscoop verwacht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>