FILMPJE: Man wordt aangevallen door pijlstaartrog… of alleen door een schaduw?

Je ziet niet altijd wat je denkt dat je ziet, dat blijkt maar weer met het filmpje dat de afgelopen week viral ging. In het filmpje is te zien dat een man wordt aangevallen door een pijlstaartrog.

Door de grote aandacht voor het filmpje besloot de maken toch maar eerlijk te zijn. Hij duikt naar de schaduw van een vlieger die zijn dochter vrolijk boven het water laat wapperen en is helemaal niet in gevaar. Als je het eenmaal weet zie je supergoed dat het nep is, maar toch trapten veel mensen er in eerste instantie in.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>