‘Kind mag niet naar feestje van vriendinnetje omdat haar vaders homo zijn’

Twee radiodj’s uit Long Island hebben de afgelopen week veel ophef veroorzaakt. Ze posten een foto van een homofobische reactie op een verjaardagsuitnodiging. Een moeder wilde haar zoon niet naar de verjaardag van zijn vriendinnetje Sophia laten gaan, omdat het meisje twee vaders heeft, die dus allebei homo zijn.

“Tommy zal er NIET bij zijn”, zou de moeder geantwoord hebben op de uitnodiging. “Ik geloof niet in wat jullie doen en ik wil mijn onschuldige zoon niet blootstellen aan jullie levensstijl. Ik vind het erg dat Sophia op deze manier moet opgroeien.”

Bron: Facebook.com

De dj’s zeiden dat de moeder Beth heette en ze zetten er een telefoonnummer bij, zodat mensen Beth konden bellen als ze problemen hadden met haar opvattingen. Veel mensen reageerden woest.

Hoax

Maar het hele verhaal blijkt een hoax. Zowel de uitnodiging als de reactie waren nep, meldt Daily Mail. De dj’s zeiden dat ze dit veelbesproken onderwerp op een gezonde manier wilden bespreken, maar dat ze een fout hebben gemaakt door hun luisteraars te misleiden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>