Gaat Selena in op de pogingen van Justin?

Helaas voor Justin Bieber niet! Selena Gomez verkoos een meidenavondje met haar vriendinnen boven een Halloween feestje in een sexy kostuum.

Bron: sxc.hu

Eerder melde ik al dat Justin depressief is en probeert om Selena’s hart weer te veroveren. Nou, het ziet er naar uit dat alle verwoede pogingen van Justin om Selena’s aandacht te trekken, nog steeds niet lukken! Selena zat tijdens Halloween lekker thuis met haar vriendinnen en plaatste een foto met haar vriendinnen op instagram. Wellicht is dit Selena’s manier om Justin duidelijk te maken, dat ze niet onder de indruk is van zijn trucjes en voorlopig lekker single wil blijven!

You go girl! Ik denk dat het voor Selena beter is als Justin uit haar leven blijft, zodat ze zich kan richten op zichzelf, haar familie en haar vrienden. Ze ziet er nu namelijk veel gelukkiger uit, dan in haar Justin dagen! Wat vinden jullie ervan, moet Selena single blijven of terug naar Justin? Laat het hieronder weten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>