Zac Efron is een dictator!

Zac Efron die doorbrak na zijn rol als Troy Bolton in de Highschool Musical films, schijnt een dictator te zijn voor zijn nieuwe vriendin Sami Miro.

Bron: sxc.hu

Dit vertelde een onbekende bron aan OKMagazine.com. Zac die bekend staat als een coole dude doet, verpest met zijn gedrag zijn imago. ‘Zac bepaalt alles voor Sami, sinds hun relatie openbaar is’, zo vertelde de insider. ‘Hij neemt Sami’s alles in haar leven onder de loep en geeft haar allerlei instructies op het gebied van sporten, mode tot aan de manier waarop ze haar make-up moet doen’, Sami wordt er helemaal gek van’.
Beetje sneu dit allemaal. Het is prima als je zelf een control freak bent, maar sinds wanneer is het oké om alles in je partners leven te bepalen tot in de minuscule details? Dit klinkt niet zo cool Zac!

Goh, ik ben erg benieuwd of het waar is, wat denken jullie? Zou dit ook de reden waarom het voorbij is tussen Zac en zijn ex Michelle Rodiquez? Laat het hieronder weten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>