Modern Family van de buis

Zo blijkt uit een bericht wat een paar dagen geleden is verschenen.

Bron: sxc.hu

In het bericht wordt geclaimd dat ABC de immens populaire show heeft gecanceld om haar kijkers een lesje te leren. Een heleboel fans lazen het bericht en waren ontsteld en kwaad. Ze begrepen niet hoe ABC dit kon doen. Tot grote opluchting van de fans bleek het allemaal te gaan om een hoax. Het artikel verscheen op de website Clickhole, die bekend staat om zijn nepartikelen. Toch tuinden de fans erin, ze waren natuurlijk wel een beetje pissed, omdat het om een satirische grap bleek te gaan. Het positieve hieraan is dat ze alvast voorbereid zijn als de show op een dag echt van de buis verdwijnt!

Alhoewel ik geen ‘fan’ ben van Modern Family, kijkt het lekker weg als er niks anders op tv is. Wat vinden jullie ervan? Zijn jullie blij dat de cancel een hoax is of niet? Laat het hieronder weten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>