Reptilian te gast bij dokter Phil?

Op het internet gaat al een paar dagen een bizar filmpje rond, waarin een vrouw met slangen ogen is te zien.

De vrouw was te gast in de dokter Phil show om haar vader te verdedigen die werd beschuldigd van het doden van een zeven-jarig meisje. Het lijkt mij dat dokter Phil en het publiek het wel gemerkt zouden hebben als ze te maken hadden met een reptilian. Maar volgens Paranormal Cruble -die dit filmpje op het internet heeft verspreid- claimt dat de vrouw dokter Phil en het publiek heeft gehypnotiseerd. Echter kunnen reptilians elektronica , zoals camera’s niet bedriegen. Vandaar dat dit pas later werd opgemerkt, toen het programma werd uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

Ik denk dit gaat om een hoax, vermoedelijk draagt de vrouw lenzen of heeft ze een hele rare oogafwijking. Wat denken jullie?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Reptilian te gast bij dokter Phil?

  1. Geheim

    Ze is waarschijnlijk een echte reptilian want waarom zou ze zulke lenzen dragen? Ze komt toch voor haar vader op en dan lijkt het me raar als je vreemde lenzen aandoet. Reptilians kunnen degelijk mensen hypnotiseren. Ik weet dat het zo is omdat ik door hen word lastig gevallen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>