Is Ashton Kutcher vreemdgegaan?

De Zweedse visagiste Linn Massinger zegt van wel. Het vreemdgaan van Ashton gebeurde volgens haar een paar maanden nadat Ashton Kutcher en Mila Kunis een begonnen te daten.’Ashton heeft nooit een woord gerept over Mila’, aldus Massinger.

Bron: sxc.hu

Massinger was samen met een vriendin in ‘The Writers Room’ in Los Angeles, waar ze gespot werden door Kutcher . De acteur nodigde Massinger en haar vriendin uit om bij hem thuis een drankje te doen. De dames waren al iets aangeschoten, maar zeiden volmondig ja op het aanbod van Ashton. Eenmaal bij hem thuis aangekomen waren er al mensen bij zijn bar aan het drinken toen hij zijn move maakt naar Massinger.

Volgens haar zei de acteur, ‘Je dacht zeker niet dat ik achter jou zou aankomen hè?’. Ze verlieten samen de bar en gingen naar Ashton’s privé bioscoop waar de spanning tussen de twee toenam. Ze begonnen te zoenen en gingen naar Ashton’s slaapkamer. Kutcher wilde meer dan zoenen alleen, maar dat weigerde Massinger. Ze vielen samen in slaap en de volgende ochtend sneakte Massinger uit zijn huis. Ze kreeg nog wel een smsje van de acteur, hij wilde haar nog een keer zien. Hierop reageerde ze dat ze dat ook wilde, maar hoorde nooit meer wat van Kutcher.

Voor Mila, die net bevallen is van dochter Wyatt – waarvan Ashton de vader is- hoop ik dat dit slechts een gemene roddel is hoewel het niet de eerste keer zou zijn dat Ashton een scheve schaats rijdt. Wat denken jullie, is Ashton vreemdgegaan of niet?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>