Jasmine de kat in aantocht!

Een katteneigenaar en Halloweenliefhebber wil graag dat zijn kat de show steelt tijdens Halloween. Daarom heeft hij -geïnspireerd door Jasmine uit Aladdin- de kat een heuse Jasmine outfit aangemeten, inclusief het vliegende tapijt.

Benieuwd naar hoe de eigenaar het tapijt liet zweven? Hiervoor gebruikte hij een robotstofzuiger met daarop een stuk tapijt. Zo liet hij zijn kat ‘Jasmine’ zweven met haar ‘magische tapijt’. Voor de kat vind ik het best zielig, helemaal omdat hij niet Jasmine maar Max-Arthur heet. Katten zijn in mijn ogen al magisch genoeg, ze hebben niks extra’s nodig. Wat vinden jullie ervan dat mensen hun huisdieren aankleden voor Halloween? Kan dat door de beugel of gaat dit te ver? Laat het hieronder weten!

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>