Britten geloven meer in aliens dan in god

Aliens en God, ze leven – naar verluidt- allebei in de lucht boven ons en bezitten allebei enorm veel krachten. Toch is het geloof in Aliens groter.

Bron: sxc.hu

Zo blijkt uit recent onderzoek. Het onderzoek dat werd uitgevoerd onder 1500 volwassenen en 500 kinderen -tussen de acht en twaalf jaar- wees uit dat meer dan de helft van de volwassen denkt dat aliens bestaan. Slechts een kwart van hen denkt dat er een god bestaat. Verder bleek dat meer volwassenen in geesten geloven, dan in een almachtige vader. Van de kinderen, denkt bijna eenderde zeker te weten dat aliens en geesten bestaan, terwijl ze maar half zeker zijn van het bestaan van UFO’s. Ook onthulde het onderzoek dat een kwart van de kinderen denkt dat aliens zich hebben vermomd hebben als mensen en dat één op de twintig kinderen denkt dat ze een alien kennen.

Nu heb ik nog nooit een alien, UFO of geest gezien, maar toch trekt het mijn nieuwsgierigheid als er weer eens een programma op televisie is te zien. Het heeft toch iets mysterieus, omdat er zo weinig over bekend is. Geloven jullie dat er ‘meer’ is?

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>