[Classic] Man hackt schermen op Times Square met iPhone

Iedereen kent het wereldberoemde plaatje van de Times Square in New York wel. Adverteerders leggen grof geld neer om reclame te mogen maken op één van de schermen. Maar de Amerikaanse hacker BITcrash44 heeft een manier gevonden om de schermen te kunnen. Hij heeft het zelfs gefilmd.

In het filmpje is te zien hoe hij een filmpje van zichzelf opneemt, waarin hij uitlegt wat hij gaat doen. Daarna krijgt hij ‘t voor elkaar om dat filmpje van hemzelf te laten zien op de schermen van Times Square. Geloof jij ‘t, of denk je dat het een gigantische hoax is? Hieronder kun je ‘t filmpje checken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>